Apostes esportives

Magic Park - Apostes esportives

Apostes esportives

La teva casa d’apostes a Platja d’Aro

Sportium és la casa d’apostes número 1 a Espanya. Ofereix la millor i més àmplia oferta en esports: futbol, bàsquet, tennis, motor, etc. incloent carreres de cavalls i llebrers cada 5 minuts. Així mateix, és possible apostar a les millors lligues del món, a més de 60 mil mercats a la setmana i a més de 100 tipus d'apostes per partit. Terminals tàctils, autoservei per a realitzar apostes de forma ràpida i intuïtiva, grans pantalles per seguir en directe les principals competicions, i pantalles informatives amb les quotes i la millor informació estadística, que facilita al client la presa de decisions per a la seva aposta. A més comptem amb l'ajuda de personal format per atendre i assessorar a tots els usuaris.

Magic Park - Sportium - Apostes esportives
Magic Park - Sportium - Apostes esportives - Terminal-vertical

9 terminals d’apostes

Els Terminals d’Apostes són un fàcil sistema d’accés a tota la informació de Sportium, que et permet realitzar les teves apostes de forma personal. Seguint les senzilles indicacions que et va marcant la pantalla, pots realitzar totes les apostes que desitgis sense errors.

2 Sport box

Un nou concepte de terminal d’apostes que uneix versatilitat amb un disseny compacte i modern. Aquest nou format permet als clients jugar còmodament asseguts mentre gaudeixen d’un esdeveniment en directe des d’una gran pantalla tàctil. La última en tecnologia al vostre servei.

Magic Park - Sportium - Apostes esportives - Terminal horitzontal